Referenties

Heeft u reeds bij ons een keuken besteld of werken laten uitvoeren? Dan kan u gerust uw ervaring hierbij delen.

Name : KV
"Prachtige keukens! Ben zo blij met onze keuken! Zeer goede en persoonlijke service! Zeer goede kwaliteit, goede afwerking, al de details zijn in orde! Prijs - kwaliteit zeer goed!"
Name : Johan Vermeulen
"Al "een" keuken besteld? Niet één keuken, wel in totaal, overheen de voorbije 10 jaar, al drie Project-studio keukens. In nieuwbouw eigen woonst (intussen verkocht) en twee huurappartementen, ook nieuwbouw. Keukens twee en drie vanzelfsprekend enkel aange"
Name : J.P.G.
"Project-Studio is voor ons écht de betere keukenzaak. We konden werkelijk alles combineren en samenstellen. Quasi onbeperkt in mogelijkheden. De materialen zijn van top-kwaliteit. De prijs ook. Sommigen mensen doen 4 à 5 zaken aan en kunnen nog niet beslissen. We kunnen jullie aanraden om toch zeker eens langs te gaan bij Project-Studio."
Name : Devos-Wauters
"Onze keuken (kasten in Fenix materiaal en Dekton werkblad) gekocht bij Project Studio. Jean-Pierre is een vriendelijke en professionele verkoper, die zijn product zeer goed kent. Correcte offerte (prijs/kwaliteit). Van planning tot levering wordt alles ook telefonisch opgevolgd. Bij levering was er iets mis met ons werkblad, maar er kwam onmiddellijk een verantwoordelijke ter plaatse en er werd ons na een paar dagen een nieuw werkblad geleverd en geplaatst."
Name : Wendy de paus
"In tussen tijd al 3 jaar keuken staan van project studio en nog steeds heel tevreden . Een echte aanrader. Wendy"
Name : Bruyninckx - Kenis
"Zeer correcte en professionele verkoper ! Leeft echt voor zijn product wat uiteraard aanstekelijk is. Daarbovenop krijg je steeds zeer veel & gedetailleerde informatie over zijn producten en een heel correcte prijs ! Als de levering en plaatsing even goed is als de professionele uitleg en toelichting kunnen we op beide oren slapen."
Name : Bart Van Vlaenderen
"Wij zijn nog steeds super blij met onze keuken van Project-Studio! Moest de service overal zo goed zijn als bij Jean-Pierre ,echt top! Ook na enkele jaren blijft hij ons goed verder helpen. De kwaliteit is echt van de bovenste plank ;-) Hij heeft ook voor ons de badkamer uitgetekend en wij waren heel blij met het ontwerp. Bedankt , Bart"